wie wat

Astroloog PhiL – ook wel bekend als AstroDrPhiL of gewoon AstroPhiL afgekort PhiL – maakt individu horoscopen voor de levensafdelingen, inclusief prognoses.

Veel gestelde vraag: “Ja nou, wat is eigenlijk een astroloog en wat is een horoscoop en al dat rare geheimzinnig vaag gedoe?”

Wat een astroloog is en wat een horoscoop is staat wel ergens en overal op het web in het algemeen gedefinieerd of omschreven. Het antwoord dat echter hier op wordt gegeven is specifiek wie AstroPhiL is en wat voor hem een horoscoop is.

Ten eerste, de astrologie is voor PhiL een middel om u middels een horoscoop een probleem of situatie te helpen verduidelijken. Voor PhiL is astrologie niet entertainment, net zo min als voor een arts een behandeling dat is. PhiL neemt dat gilde serieus en doet niet aan vermaak in of met deze. PhiL doet zowel aan psychologische astrologie als aan voorspellende astrologie.

PhiL – ja AstroPhiL – berekent de standen van sterrenbeelden en planeten ten tijde van uw geboorte, ten tijde van vandaag de dag, en ten tijde van plekjes in de toekomst. De resultaten van die berekeningen legt PhiL vast in de vorm van een tekening die de standen van de hemellichamen ten opzichte van de Aarde weergeeft in de tijd. Vaak wordt dat al een “horoscoop” genoemd, maar dit is slechts een basis voor verdere analyse. Aan de hand van die afbeelding kan PhiL uitvissen wat er allemaal gaande was, is en zal zijn. Prognoses dus.

PhiL houdt zich bij voorkeur bezig met de wat belangrijker aangelegenheden, waarvoor u in feite op bezoek komt. De horoscoop is als het ware een boek waaruit PhiL uw situatie(s) kan voorlezen. PhiL houdt u geen roze bril voor, maar is wel gezellig hoor.

PhiL’s halve eeuw ervaring omvat diverse gebieden zowel zakelijk, wetenschappelijk, kunst en esoterie. PhiL heeft in zowel de moderne astrologie (Hand) als de klassieke astrologie (Acquarius & Leo) diverse opleidingen doorlopen en met de jaren praktijk ervaring opgedaan in de astrologie ten tijde dat er nog geen thuis computer bestond. De oude stempel dus, ambachtelijk old-school.

Mede vanwege de leeftijd en kwalificatie die PhiL heeft ten aanzien van de reguliere arbeidsmarkt, heeft PhiL bij deze besloten om zijn “beroeploze ouwe dag” te besteden aan enerzijds het (her)schrijven van zijn boeken en anderzijds aan astro consulting die raakvlakken heeft met o.a. zijn ervaring.